DZIEŃ 6: 1250 kcal
ŚNIADANIE (336 kcal): 2 sucharki, jogurt z 2 łyżkami posiekanych suszonych moreli, herbata imbirowa |
II ŚNIADANIE (171 kcal): sałatka z tartej kalarepki i marchwi, bułka grahamka |
OBIAD (327 kcal): zupa-krem z brokułów (250 g), tost pełnoziarnisty |
PRZEKĄSKA (104 kcal): 2 gruszki |
KOLACJA (312 kcal): pieczony ziemniak z twarożkiem ziołowym |
DZIEŃ 7: 1413 kcal
ŚNIADANIE (410 kcal): kasza manna (50 g) na chudym mleku (200 g) z musem jabłkowym (50 g) |
II ŚNIADANIE (263 kcal): kromka chleba razowego z serkiem tofu i kiełkami |
OBIAD (427 kcal): spaghetti z gotowanym na parze łososiem (150 g), sałata z oliwą |
PRZEKĄSKA (111 kcal): pieczony banan (mały) |
KOLACJA (202 kcal): gotowany kalafior (200 g), 6 zielonych oliwek |
Zobacz podobne artykuły:
dieta makrobiotyczna, dieta owsiankowa jednodniowa (1 kg w 1 dzień), dieta obniżająca cholesterol, dieta podczas grypy, dieta podczas zaparcia, dieta przeciw przeziębieniom (na odporność), dieta przeciw reumatyzmowi, dieta w alergiach pokarmowych, dieta w chorobie Alzheimera, dieta w chorobie wrzodowej żołądka i dwunastnicy, dieta w schorzeniach trzustki, dieta w zespole jelita drażliwego, dieta w zespole napięcia przedmiesiączkowego, dieta wzmacniająca serce, dieta zapobiegająca migrenie, dieta zapobiegająca osteoporozie, dieta zasadowa (alkaliczna, odkwaszająca), chemia w żywności, koper na apetyt, niezastąpione biopierwiastki, leczące herbatki z ziół, nalewki z ziół, które leczą, naturalny antybiotyk