Dania obiadowe
DANIA OBIADOWE: potrawy mięsno-warzywne, wyroby garmażeryjne z mięsem, zupy domowe i zupy w proszku
DANIA OBIADOWE: potrawy mięsno-warzywne, wyroby garmażeryjne z mięsem, zupy domowe i zupy w proszku
MIĘSO I JEGO PRZETWORY: baranina, cielęcina, wieprzowina, wołowina; drób: gęś, indyk, kaczka, kurczak, królik; dziczyzna; podroby; konserwy mięsne; wyroby mięsne garmażeryjne; wędliny; TŁUSZCZE: margaryny, masła, oleje i oliwy
NABIAŁ: MLEKO I JEGO PRZETWORY: mleko, jogurty, kefiry, śmietany, sery: twarogowe, żółte, homogeniozwane i topione; JAJKA: jajka i wyroby z jajek
NAPOJE: kawy i kakao, herbata, napoje gazowane, kompoty, soki, ALKOHOLE: wysokoprocentowe: brandy, wódki, koniaki, rumy; wina; likiery; piwo
ORZECHY I PESTKI: orzechy, przetwory orzechowe (masło orzechowe); pestki; inne: mak
SŁODYCZE, MIODY, CUKIER, CIASTA: PIECZYWO CUKIERNICZE: chałki, drożdżówki, strucle; CIASTA: drożdżowe, biszkoptowe, kruche, ucierane, bezy, tarty, ciasteczka pakowane, kisiele i galaretki, desery i lody; MIODY, CUKIER I JEGO PRZETWORY: cukier, dżemy, konfitury, miody; CZEKOLADY I SŁODYCZE Z DODATKIEM CZEKOLADY: czekolady, batony czekoladowe, wafelki czekoladowe: RÓŻNE: cukierki, trufle, dropsy, gumy do żucia; DROŻDŻE PIEKARSKIE I ŻELATYNA
MAKARONY I MĄKA: mąka, makarony; KASZE, RYŻ I PŁATKI: kasze, ryż, płatki: kukurydziane, owsiane, pszenne, INNE: musli, otręby, zarodki; PIECZYWO: bułki, chleby, pieczywo chrupkie
Odwiedza nas 225 gości oraz 0 użytkowników.
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | N |
---|---|---|---|---|---|---|
1 |
2 |
3 | ||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |